Amandel Olie – Sweet Almond Oil

Prunus amygdalis dulcis – Zoete Amandel Olie
Biologisch geteeld
Herkomst: Spanje / Italië
Kwaliteit: eerste koude persing
Lang houdbaar
Verpakt in donkere glazen fles met pipet

Karakteristieke Kenmerken: Zeer hoog gehalte oleïc acid. Klassieke natuurlijke olie voor de droge gevoelige huid
Palmitic acid: 4-9 %
Oleic acid: 62-86 %
Linoleic acid: 7-30 %

Wissen

Beschrijving

Amandel Olie

Zoet Amandelolie is een klassieker in de cosmetica. Prunus Amygdalis Dulcis is één van de meest gewaardeerde oliën van de oudheid tot de dag van vandaag. In crèmes, lotions en als baby-olie wordt amandelolie gebruikt voor haar hypoallergene en voedende eigenschappen.
Het hoge gehalte aan oleïc acid maakt zoete amandelolie perfect voor het zacht en glad maken van de huid. De olie is perfect voor de droge huid als gevolg van de kalmerende en voedende eigenschappen.

Zoete amandel olie wordt gewonnen uit koude persing van gepelde amandelen uit Spanje of Italië. De koude persing  zorgt er voor dat de belangrijke essentiële vetzuren en vitamines en mineralen in de olie blijven. Het lab zorgt er zo voor dat de best mogelijke kwaliteit gebotteld wordt voor gebruik op de huid.

 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.