Sale

Avocado Olie

Persea americana  – Avocado Olie
Biologisch geteeld
Herkomst: Kenya
Kwaliteit: eerste koude persing
Lang houdbaar
Verpakt in donkere glazen fles met pipet
Verkrijgbaar in 20ml | 50ml

Karakteristieke kenmerken: Avocado olie is een voedende en vochtregulerende olie die zeer snel intrekt en goed is uit te smeren.  Avocado olie maakt de huid van lichaam en gezicht soepel en glad. Geschikt voor dagelijks gebruik, vooral voor de zeer droge, stugge, gevoelige en oudere huid. Onze avocado olie bevat geen kleurstoffen, is ongeparfumeerd en 100% biologisch. Avocado olie bevat hoog gehalte meervoudig onverzadigde vetzuren waaronder het essentiële linolzuur. Ook bevat avocado olie vitaminen zoals A, C en E.

Palmitic acid 5-25 %

Palmitoleic acid 1-12 %
Oleic acid 50-74 %
Linoleic acid 6-20 %

Wissen

Beschrijving

Avocado Olie

Door een hoog vetzuur gehalte en palmitoleînezuur is avocado olie zeer goed smeerbaar en wordt gemakkelijk geabsorbeerd door de huid. Zelfs delen met veel eelt zijn makkelijk penetreerbaar. Daarom avocado-olie vaak gebruikt in crèmes en lotions.
Avocado-olie is hydraterend, verzacht jeuk en helpt bij het bestrijden van infecties. De olie vergemakkelijkt cel opbouw en regeneratie van de huid. Avocado olie activeert de belangrijkste het bindweefsel en geeft stevigheid aan de huid.

Extra informatie

Maat

"20ml", "50ml", "3x20ml", "3x50ml"

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.