CelluNietus Massage Steen

Met deze anti cellulitis massage steen van roze aarde hou je het hele jaar een mooi babyzacht velletje. Gebruik de steen onder de douche voor een stevige massage van bijvoorbeeld bovenbenen om putjes en bultjes te verminderen (anti cellulites).

De scrub steen is stevig genoeg om de meest hardnekkige eelt van je voeten af te vegen en past perfect in je hand.

Gevoelige huid en anti cellulitis massage steen

Heb je een zeer gevoelige huid dan kun je de scrub steen ook gebruiken. Gebruik voor alle zekerheid de steen niet dagelijks. Heb je een supergevoelige huid doe dan wat extra zeep op de steen en gebruik deze bij voorkeur in de avond. Door het contact met water ontstaat een zacht cremige schuimlaag die ervoor zorgt dat de steen gemakkelijk over je huid glijdt. Schoon & Zacht!

Scrub en Douchegel in één!

Met de Cellunietus Steen kun je ook de huid van je rug, buik, (boven)armen en schenen een boost geven. Door de stevige massage stimuleer je de bloedsomloop en voer je alle afvalstoffen af. De steen beschadigt je huid niet bij normaal gebruik. Gebruik de steen door voorzichtig cirkelende bewegingen te maken en vooral niet te ruw. Bij voorkeur met veel water en zeep, zekr bij eerste gebruik.

Bouw het gebruik op zodat je huid kan wennen.

Verkrijgbaar in 2 maten: medium (ovale druppel eindigend in punt) en large (ovaal zoals op plaatje)

Wissen

Beschrijving

CelluNietus Massage Steen

Gebuik:

Gebruik de massage steen als een verlengstuk van je hand, zonder veel druk uit te oefenen. Nat maken en met ronddraaiende bewegingen rustig over je huid halen. Delen van het lichaam met een dikkere huid zoals de onderkant voeten of problemen (billen & bovenbenen) kunnen steviger onder handen worden genomen.
Na het douchen kun je om de werking te versterken in plaats van een bodylotion sesamolie gebruiken om je huid extra te verzorgen.
Als eeltverwijderaar: week je voeten eerst goed en maak de steen nat. Verwijder het eelt met kleine stevige cirkelvormige bewegingen.
De anti cellulites massage steen kun je dagelijks gebruiken bij een dikke stevige huid. Dunne of gevoelige huid: beperk het gebruik tot 2-3 keer per week en zorg dat je huid zich kan herstellen voordat je deze aan de zon blootstelt.

De steen gaat lang mee. Niet laten vallen op plavuizen vloer. Er is dan een kans dat er een stuk afbrokkelt.

De massagesteen en/of scrub bestaat uit rode en roze klei.

 

 

Extra informatie

maat

", medium, " ", large, "

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.

Misschien vindt u deze ook leuk…