Pomegranate seed | Granaatappelzaad olie

Punica granatum seed oil – Granaatappelzaad olie
Biologisch geteeld
Herkomst: Turkije
Kwaliteit: eerste koude persing
Lang houdbaar
Verpakt in donkere glazen fles met pipet
Verkrijgbaar in 10ml | 3x 10ml

Granaatappelzaad olie wordt gebruikt als een actief ingrediënt in combinatie met andere oliën. Zelfs verdunde granaatappel olie is zeer effectief. De olie reduceert rimpels en regenererend effect op de huid. Daarnaast staat granaatappelzaad olie bekend om haar moisturising en sterk liftend effect op de oudere huid.

Karakteristieke eigenschappen: heeft een hoog gehalte aan sterk onverzadigde vetzuren en antioxidatieve bijproducten. Ook bijzonder rijk aan de zeldzame punicinic zuur, een vetzuur dat je terug ziet in de Latijnse naam: Punica granatum.
Palmitic acid: 2-5 %
Oleic acid: 4-10 %
Linoleic acid: 4-10 %
Fatty acids: 65-86 %
Punicinic acid: min. 60%

Wissen

Beschrijving

Granaatappel of pomegranate olie in pure vorm transformeert je huid onmiddellijk bij aanbrengen. Het is een goudkleurige olie die stroperig aanvoelt en toch razendsnel intrekt. 1 druppel puur op het gezicht of toevoegen aan een andere olie verzacht onmiddellijk fijne lijntjes en geeft een liftend effect. Een nieuw puur anti-ageing middel in ons standaard assortiment van huidverzorgingsproducten: eerste persing granaatappelzaad olie

Extra informatie

Gebruik

Gebruik puur op een schone droge huid of voeg 1 druppel toe aan je facial oil serum of andere favoriete olie.

Ingrediënten

INCI: punica granatum oil, organic

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.