Pure Biologische Argan Olie

Traditioneel is plantaardige olie hét verzorgingsmiddel bij uitstek. Olie is een puur en natuurlijk beauty middel met een hoge concentratie van goede stoffen zoals vitamine E en een natuurlijke affiniteit voor de huid. Nog mooier, olie heeft geen conserveringsmiddelen nodig wat het gebruik van olie voor je huid tot de ultieme beauty keuze maakt. Regelmatig gebruik van olie herstelt en verzacht huid en haren èn voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

De meest populaire olie op dit moment is argan olie: een zeer veelzijdig wondermiddel  voor je huid en haar.

Pure Argan Olie – Argania Spinosa

Argan olie is een milde, niet vettende olie die behoort tot de halfdrogende oliën. Hij wordt snel door de huid opgenomen, laat geen vettig laagje achter en maakt de huid zacht, soepel en glad. De olie is ideaal voor de verzorging van een ruwe, droge en schrale huid met rimpels of droogtelijntjes, acne,  jeuk, geïrriteerd en schilferende huid. Argan kan probleemloos rond de ogen gebruikt worden en werkt verzachtend bij zonnebrand. Argan olie bevat veel vitamine E en meer dan 80% enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren en een goede balans van omega 3 en omega 6.

ARGANOLIE & HUID:  direct op de huid aanbrengen na reiniging als moisturiser of om probleemgebieden aan te pakken. Je kunt ook een paar druppels argan olie in bad, in je douchegel of bijvoorbeeld aan je zonnebrandcrème toevoegen voor extra verzorging. Tip: breng het direct na het wassen aan op een iets vochtige huid. De olie trekt snel in en laat geen vettig laagje achter.

ARGANOLIE & HAAR: Argan is puur te gebruiken  als haarmasker, als anti-pluis middelof verzorgen van droge punten of als bescherming bij gebruik van stijltang of föhn. Voeg een paar druppels toe  aan je shampoo of crèmespoeling voor extra verzorging van je haar of bij een geïrriteerde hoofdhuid. Tip: recept voor een haarmasker.

Biologische Arganolie is zeer rijk aan vitamine E en heeft antioxiderende eigenschappen. Onze arganolie is biologisch geteeld en voorzien van een laboratorium analyse. Met dit verslag kun je zien dat de argan voldoet aan de hoogste normen en natuurzuiver is. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de argan olie is de verpakking van donker glas. Glas beschermt de olie tegen zonlicht en voorkomt vroegtijdige oxidatie. Onze argan olie is niet alleen biologisch maar ook vers geperst door Berbervrouwen die lid zijn van de coöperatie waar wij mee samenwerken.