Damask Rose – Rosa Damascena Bloemenwater

Rosa Damascena – Damask Rose gezichtslotion is een lekkere oppepper voor de huid op basis van pure rozen in een handige spray. Hydrolaten bieden verfrissing en extra verzorging voor je huid. Het zijn pure distillaten van bloesems en bloemen en bevatten de eigenschappen van de plant in een mildere vorm. Dat maakt ze geschikt voor de meest gevoelige huid.

Rosa Damascena Face spray hydrateert en kalmeert droge vale huid en geeft een fris milde oppepper.

150ml

Beschrijving

Rosa Damascena of Damask Rose gezichtslotion is een lekkere oppepper voor de huid op basis van pure rozen in een handige spray. Hydrolaten bieden verfrissing en extra verzorging voor je huid. Het zijn pure distillaten van bloesems en bloemen en bevatten de eigenschappen van de plant in een mildere vorm. Dat maakt ze geschikt voor de meest gevoelige huid.

Bloemenwater of lotion is te gebruiken als: opfrisser voor tussendoor, het fixeren van make-up, 2de stap in je huidverzorging (na je reiniging en voor je huid olie). Te gebruiken voor de facial oils en serums en na de reiniging.

INCI:
100% biologisch Rosa Damascena distillaat, dehehydroacetic acid, benzyl alcohol, citronellol, geraniol.

Gebruik:
Sluit je ogen en spray over je gezicht, hals en decolleté. Bloemenwater zorgt er ook voor dat de olie of serum die je erna opbrengt makkelijker en beter te verdelen is over je huid.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, mogen een beoordeling schrijven.